La Borsa
Més valors
Economia

Empreses

Gestió de pimes amb elBullifoundation

Un total de 10 empresaris gironins van participar la setmana passada en un curs de gestió de la restauració organitzat per CaixaBank i Thinknovate, un spin-off d’elBullifoundation. El curs La gestió de la PIME de la restauració, liderat per Ferran Adrià, pretén apropar la gestió i lideratge d’un negoci de la restauració a emprenedors que ja tenen un o més restaurants i vulguin transformar-lo, o bé a nous empresaris que vulguin obrir un restaurant. El curs, que engega en la primera edició, consta de cinc dies temàtics dedicats a diferents àrees de la gestió d’un restaurant.

CaixaBank i elBullifoundation van unir esforços el 2015 per desenvolupar projectes conjunts amb un principal eix: la innovació. La col·laboració de les dues companyies buscava una nova fórmula per aconseguir impulsar projectes innovadors i per a això es va crear CaixaBankLAB, un portal amb informació útil per als emprenedors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Moody’s avisa que les ajudes estatals contra el covid-19 són un risc a llarg termini per als bancs

Brussel·les

L’economia espanyola va créixer un 2% durant el 2019

Madrid

La demanda a les ‘start-ups’ d’atenció domiciliària es duplica arran del coronavirus

Barcelona

Els sindicats denuncien les “incerteses” del decret

Barcelona

Colau, Sindicats i Barcelona Comerç demanen als propietaris que suspenguin o redueixin els lloguers

Barcelona

Més de mig milió de treballadors pateix un ERTO a Catalunya

Barcelona

L’Ibex tanca la sessió amb una caiguda de l’1,74% i se situa per sota dels 6.700 punts

barcelona

Dotar de seguretat l’embaràs

Barcelona

Prop de 1.300 noves empreses s’acullen a un ERTO en un dia a Catalunya

Barcelona