Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

El espía que me plantó

«El espía que me plantó»

2018. EUA. 117'.
Gènere: Acció
Direcció: Susanna Fogel.
Intèrprets: Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan, Gillian Anderson.
Argument: L'Audrey i la Morgan, dues amigues de Los Angeles, es veuen implicades en una conspiració internacional quan l'exparella de l'Audrey apareix d'improvís al seu apartament, fugint d'uns assassins que el segueixen de prop. Sorprenentment, fins i tot per a elles mateixes, les dues amigues entren en acció. Mentre tramen un pla per salvar el món, emprendran una fugida que les durà fins a Europa.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El pacto

«El pacto»

2018. Espanya. 90'.
Gènere: Thriller
Direcció: David Victori.
Intèrprets: Belén Rueda, Mireia Oriol, Darío Grandinetti, Antonio Durán, Josean Bengoetxea.
Argument: La Mónica veu com, de cop i volta, la Clara, la seva filla, entra en un coma profund i inexplicable. Quan els metges la donen per morta, un desconegut li proposa un pacte: ell salvarà la Clara, però, a canvi, la Mónica haurà de lliurar-li una vida. La Mónica accepta i, contra tot pronòstic, la seva filla se salva. Ara ella ha de lliurar-li una altra vida a canvi.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El viaje de Nisha

«El viaje de Nisha»

2017. Alemanya-Noruega-Suècia. 106'.
Gènere: Drama
Direcció: Iram Haq.
Intèrprets: Maria Mozhdah, Adil Hussain, Rohit Saraf, Ekavali Khanna, Ali Arfan.
Argument: La Nisha és una noia de setze anys que té una doble vida. A casa és una perfecta jove pakistanesa, però amb els seus amics es transforma en una adolescent noruega com les altres. Quan el seu pare la troba amb el seu xicot, els dos mons de la Nisha xoquen brutalment. El seu pare decideix aïllar-la de la societat europea que coneix i enviar-la al Pakistan amb els seus familiars.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Purasangre

«Purasangre»

2017. EUA. 92'.
Gènere: Thriller
Direcció: Cory Finley.
Intèrprets: Olivia Cooke, Anya Taylor-Joy, Anton Yelchin, Paul Sparks, Francie Swift.
Argument: Dues amigues de la infància, la Lily i l'Amanda, tornen a trobar-se en una urbanització de Connecticut anys després d'haver-se vist per última vegada. Ara, la Lily és una adolescent refinada de classe alta i l'Amanda ha desenvolupat una intel·ligència fora del comú i una actitud molt particular. A primera vista, no sembla que tinguin res en comú, però les uneix el menyspreu que la Lily sent pel Mark, el seu dictatorial padrastre.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Quines bestioles!

«Quines bestioles!»

2017. França. 88'.
Gènere: Animació
Direcció: Arnaud Bouron, Antoon Krings.
Argument: L'Apol·lo, un grill viatger amb un gran cor, arriba a la ciutat de les bestioles en un moment en què el regne està amenaçat per la malvada vespa Huguette, que ha segrestat la reina, l'abella Margarida. El grill, amb l'ajuda d'una abella i un poll molt divertit, emprenen una perillosa missió de rescat.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]