Cartellera

Oferta de cinema de l'àrea:

Cartellera a la zona de Barcelona

50 primaveras

«50 primaveras»

2017. França. 89'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Blandine Lenoir.
Intèrprets: Agnès Jaoui, Thibault de Montalembert, Pascale Arbillot, Sarah Suco, Lou Roy-Lecollinet.
Argument: Aurore Tabort està separada, acaba de perdre la feina i rep la notícia que serà àvia. Amb 50 anys, la seva vida sembla que està estancada, però quan es troba per casualitat amb un antic amor de joventut, es produeix un canvi en l'Aurore, tot i que es nega a admetre que aquesta podria ser l'ocasió perfecta per començar una nova vida.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
A 47 metros

«A 47 metros»

2017. Regne Unit. 87'.
Gènere: Suspens
Direcció: Johannes Roberts.
Intèrprets: Mandy Moore, Claire Holt, Matthew Modine, Yani Gellman, Chris J. Johnson.
Argument: Dues germanes de vacances a Mèxic han de lluitar per la supervivència quan es queden atrapades en una gàbia al fons de l'oceà, amb menys d'una hora d'oxigen en les bombones i taurons enormes assetjant-les.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Abracadabra

«Abracadabra»

2017. Espanya. 96'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Pablo Berger.
Intèrprets: Maribel Verdú, Antonio de la Torre, José Mota, Josep Maria Pou, Quim Gutiérrez.
Argument: La Carmen i el Carlos són una parella de l'extraradi de Madrid. Resignats a la rutina, tot canvia el dia del casament del seu nebot. Durant la celebració, el Pepe, cosí de la Carmen i hipnotista aficionat, fa una demostració, per a la qual el Carlos, incrèdul, s'ofereix com a voluntari. L'endemà al matí, el Carlos es comporta d'una manera insòlita.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]

«Angoixa»

1986. Estat espanyol. 86'.
Gènere: Drama
Direcció: Bigas Luna.
Intèrprets: Zelda Rubinstein, Michael Lerner, Talia Paul.
Argument: La relació entre Alicia i el seu fill Juan és de domini total. En una de les habituals missions que Juan compleix per ordre de la seva mare, es dirigeix al cinema. Allà, dues estudiants, Linda i Patricia, es troben en una estranya situació pels aspectes hipnòtics del film.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Atómica

«Atómica»

2017. EUA. 155'.
Gènere: Thriller
Direcció: David Leitch.
Intèrprets: Charlize Theron, James McAvoy, Toby Jones, Eddie Marsan, Sofia Boutella.
Argument: Lorraine Broughton és una de les agents més importants del servei secret d'intel·ligència britànic. La Lorraine és enviada a Berlín després de la caiguda del mur per acabar amb una xarxa d'espionatge que va assassinar un agent encobert per raons misterioses.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Baby Driver

«Baby Driver»

2017. EUA. 112'.
Gènere: Acció
Direcció: Edgar Wright.
Intèrprets: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jamie Foxx, Jon Hamm.
Argument: El Baby és un conductor jove i talentós especialitzat en fugides. El que el fa ser el millor a la feina és la banda sonora que l'acompanya a la vida. Quan coneix la noia dels seus somnis, el Baby troba l'oportunitat d'abandonar la vida criminal i fer una fugida neta. Però un cop malaguanyat podria posar fi als seus somnis de llibertat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

«Buenos días»

1959. Japó. 94'.
Gènere: Drama
Direcció: Yasujiro Ozu.
Intèrprets: Chishu Ryu, Yoshiki Kuga.
Argument: Com cada dia, els components d'una família qualsevol es disposen a afrontar els seus problemes, somnis i realitats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [ep]
Cars 3

«Cars 3»

2017. EUA. 102'.
Gènere: Animació
Direcció: Brian Fee.
Argument: Sorprès per una nova generació de corredors ultraràpids, el llegendari Rayo McQueen perd sobtadament la seva posició en l'esport que tant estima. Per recuperar la seva hegemonia, necessitarà l'ajuda d'una jove mecànica de carreres, Cruz Ramírez, que té el seu propi pla per guanyar.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Centauros del desierto»

1956. EUA. 113'.
Gènere: Western
Direcció: John Ford.
Intèrprets: John Wayne, Jeffrey Hunter, Nathalie Wood.
Argument: Ethan Edwards, acompanyat pel seu nebot, Martin Pawley, decideix perseguir els indis comanxes que van matar la seva família i van segrestar la seva neboda, Debbie. El viatge fins a trobar els indis durarà anys, i es convertirà per a Ethan en una obsessió malaltissa.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [ep]
Cézanne y yo

«Cézanne y yo»

2016. França. 117'.
Gènere: Drama
Direcció: Danièle Thompson.
Intèrprets: Guillaume Gallienne, Guillaume Canet, Déborah François, Alice Pol, Alexia Giordano.
Argument: L'escriptor Émile Zola i el pintor del postimpressionisme Paul Cézanne inicien la seva amistat en un col·legi de la Provença. Els seus camins segueixen units a París, on exerceixen la seva tasca professional. Zola, orfe i sense diners, decideix aprofitar-se de la burgesia a la qual va atacar tant de jove. Cézanne, que ve d'una família benestant, rebutja la vida social per centrar-se únicament en la seva obra.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Chavela

«Chavela»

2017. Mèxic-Estats Units-Espanya. 90'.
Gènere: Documental
Direcció: Catherine Gund, Daresha Kyi.
Argument: Viatge a través de la vida i la música de la iconoclasta artista Chavela Vargas. Partint d'una entrevista realitzada en un moment difícil de la seva vida, just abans del seu viatge a Espanya, aquest documental explora totes les etapes de la seva vida, des del seu naixement a Costa Rica fins a la seva mort el 2012.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Colossal

«Colossal»

2016. Canadà. 109'.
Gènere: Ciència-ficció
Direcció: Nacho Vigalondo.
Intèrprets: Anne Hathaway, Dan Stevens, Jason Sudeikis, Austin Stowell, Tim Blake Nelson.
Argument: La Gloria decideix deixar Nova York després d'haver perdut la feina i el seu xicot. Tanmateix, quan a les notícies informen que un monstre gegantí està destruint la ciutat de Seül, s'adona que la seva vida està relacionada amb aquests estranys successos. Per evitar que la destrucció vagi a més decideix esbrinar el paper de la seva insignificant existència en un esdeveniment colossal.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Dancing Beethoven

«Dancing Beethoven»

2016. Espanya-Suïssa. 79'.
Gènere: Documental
Direcció: Arantxa Aguirre.
Argument: El film segueix de prop la preparació de la Novena Simfonia de Beethoven, presentada a Tòquio pel Béjart Ballet Lausanne i el Ballet de Tòquio acompanyats de l'Orquestra Filharmònica d'Israel, dirigida per Zubin Mehta. Desenes d'artistes de tots els països treballen en la construcció d'aquesta catedral efímera, feta a base de suor i de somnis.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Descontroladas

«Descontroladas»

2017. EUA. 91'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Jonathan Levine.
Intèrprets: Amy Schumer, Goldie Hawn, Tom Bateman, Wanda Sykes, Joan Cusack.
Argument: Després de trencar amb el seu xicot just abans de les seves exòtiques vacances, Emily Middleton covenç la seva mare, la Linda, que viatgi amb ella al paradís. Les dues dones són pols oposats i s'adonen que resoldre les seves diferències com a mare i filla és l'única manera d'escapar de la seva aventura desenfrenada i estrafolària a la selva.
Valoració crítica: [eb] [eb] [eb] [eb]