Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Dilluns, 23 octubre 2017

Vilassar de Mar

18.30. Biblioteca municipal Ernest Lluch i Martín.  Xerrada Internet segura, sobre els perills de les xarxes socials, a càrrec dels Mossos d'Esquadra.

Dimarts, 24 octubre 2017

El Masnou

18.30. Sala Joan Comellas. L'insomni, a càrrec de Lluís González Barrios, seguida d'un col·loqui obert a la participació del públic assistent.

Mataró

16.00. Casal Municipal de la Gent Gran Els Molins. Millora de la qualitat de vida a través d'una mascota, a càrrec de la Societat Protectora d'Animals.

18.00. Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Cicle de conferències / Imatgeria a l'Edat Mitjana amb Relíquies... comerç, pelegrinatge i devoció pels cossos sants, a càrrec de Mercè Riera, historiadora de l'art i divulgadora cultural.

19.00. Centre cívic Cabot i Barba. De la Mataró al Cívia, a càrrec de Jordi Valero Vilaginés.

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C.C. Callisay. La imatge del poder al llarg dels temps històrics, a càrrec de Salvador Claramunt de la Universitat de Barcelona.

Calella

19.00. Cooperativa l'Amistat. Nous aspectes del diagnòstic i del tractament del càncer de mama, a càrrec de Pere Puig i Gris, cap de la unitat funcional de patologia de la mama.

20.00. Esplai de la Gent Gran. II Cicle de xerrades de Medi Ambient i Participació amb Què hi ha a més de 50 metres de profunditat? Un fons marí apassionant!, a càrrec de Carol Campillo i Carlo Tidu (Entitat Mediambiental s'Agulla).

Centelles

18.00. Casal Francesc Macià. Conferència El món del teatre, a càrrec de Joan Lluís Bozzo i Duran, actor i director teatral. Dins l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran.

Divendres, 27 octubre 2017

Centelles

20.30. Casal Francesc Macià. Xerrada inaugural del curs Elogi de les famílies sensatament imperfectes, a càrrec de Gregorio Luri.

Vilanova del Camí

18.00. Centre cívic del barri de La Pau. Xerrada Eines per a l'acompanyament escolar dels teus fills i filles, a càrrec d'Ana Isabel del Rio, pedagoga.